Manligt att gråta?

Nu va de ytterligare ett tag sen ja skrev här. Ja har funderat på o börja en ny blogg, men har ännu inte orkat, får se om jag får någon ork till det någon gång.

Ja har inte en aning om va som hänt o inte sen ja sist skrev.
Ja har gått i skolan i veckorna, festat på helgerna.
De kanske inte blir så jävla bra just nu för just nu så e ja inte så pepp på what so ever.
Ja orkar inte ens förklara vad.

Ja känner att de här inlägget kmr bli jäkligt osorterat o konstigt men de kanske e bra o få bara skriva av sig lite, om ja nu orkar o kmr iväg. har egentligen annat ja borde göra.

Ja ja tar väl härifrån där ja e just nu.
Just nu e de lördag, ja sitter hemma lyssnar på musik o sitter o allmänt e sur, o tänker på att ja borde egentligen göra min engelska uppgift, men ja strejkar nog lite mot mej sj även om ja vet att de inte hjälper minsta lilla.
Ja ska iaf göra en svenska uppgift o en engelska uppgift. Svenskan skulle vart gjord till i onsdags, men men, o engelskan ska vara gjord till på månda.
Ja vet inte rikgtigt i vilken ände ja ska börja lr fortsätta...

Gårdagen blev inte alls som planerad, så de vart ändrade planer till slut. O ja de va inget fel på gårdagen men inte va ja hade tänkt mig, men men...
Vilket även hade/har lite inflytande på dagen o hur ja mår..
Ikväll e de iaf stor födelsedagsfest för Robin som fyller 23 :) grattis grattis :D
Tyvärr så kunde ju Hampus inte medverka för han ska iväg o spela bowling imorn. Åker kl 8 till oskarshamn för att sedan fortsätta till eksjö. Så Hampus får va hemma ikväll.
O ja vill va me där!!!!
Ja borde som sagt egentligen göra klart åtminstone engelskan, men de kmr inte o ske ikväll iaf, för nu e ja så jävla uppspelt o inne på de här o skit så de kmr gå åt helvete iaf.
Så kmr ja säkert inte hinna me o göra de imorn när ja kmr hem, vet inte ens när ja kmr hem så.
Men får väl hoppas ja får nån timme iaf, ja tror nog de inte blir så överdrivet sent, men man vet aldrig.

Vet inte riktigt va ja ska nämna, allt känns bara negativt just nu.
Men de finns en sak, lr två som e, kan bli positiva.
1. Nästa lörda e de bröllop, Morbror Magnus gifter sig me Åsa. De kan bli riktigt kul, förhoppnignsvis om inte allt strular som vanligt.
2. På tisda så ska ja äntligen till Norrköping o köra stadskörning. Sen e de bara nån lektion kvar o sen uppkörning o uppskrivning!! Så snart har ja iaf körkort! Ska bli så jävla skönt. De e de enda ja just nu ser fram emot. De enda positiva, glada i mitt liv.

Men nu orkar ja inte skriva mer för ja börjar känna mig jävligt tom just nu.
ja får väl se om ja skriver nått imorn när ja kmr hem. Om ja känner mig sj rätt, så kmr de inte o ske, men nångång så kmr de. Antagligen nästa gång de händer nått bra lr dåligt.

Men tills dess, hade bra ni andra.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0